Cursos d'Especialització

Curs d'especialització Parlar en públic, gestió grupal i aprenentatge accelerat

Curs d'especialització Parlar en públic, gestió grupal i aprenentatge accelerat

Presentació

La gestió de grups és tot un art. Són molts els factors que influeixen en l'eficàcia i èxit d'un equip o grup, i sens dubte és de vital importància que qualsevol persona que n'estigui al davant o en formi part d'un tingui certs coneixements de com relacionar-se correctament amb aquest.

És de cabdal importància tenir la capacitat de saber comunicar de manera que es capti l'atenció i es desperti la curiositat i la concentració en els receptors, la capacitat de crear entorns en què s'estimuli la motivació, l'espontaneïtat i la creativitat dels integrants, en el qual s'afavoreixi l'aprenentatge, etc.

Amb aquests factors, es crea un ambient en què el grup se sent còmode, participa, crea i aprèn, aconseguint satisfacció, augmentant l'eficàcia i obtenint resultats únics i inimitables. Doncs el que diferencia un grup de qualsevol altre és les persones que el formen, i promovent l'espontaneïtat i la creativitat en aquestes es poden aconseguir resultats únics i realment sorprenents.

En aquest taller oferim al participant l'oportunitat d'aprendre a millorar l'habilitat comunicativa davant del públic, ja que aquesta està valorada com una necessitat de primer ordre en l'entorn professional, i en canvi, és catalogat com la por número u de les persones exercint com limitant professional i personal per a molts. Aprendràs les tècniques de storytelling i de parlar en públic utilitzades pels millors conferenciants del món per mantenir al seu públic compromès alhora que entretingut. A més, et mostrarem la metodologia de gestió dinàmica de grups, dissenyada amb la finalitat d'aportar al facilitador estructures, tècniques i activitats que permeten crear unes condicions de reflexió i auto-aprenentatge que ajuden a que l'experiència formativa tingui un caràcter innovador, atractiu i qualitatiu. Aporta als teus clients un entorn diferent, divertit i motivador, al mateix temps que ofereixis una oportunitat d'aprenentatge profunda i inoblidable.

Aquesta formació està adreçada a directius, polítics, professors, advocats, universitaris, adolescents, monologuistes, conferenciants professionals i a tots aquells que fan de la formació grupal la seva forma de vida, que vulguin dominar l'art de parlar en públic i adquirir eines amb relació al treball amb grups de persones i públic.

Programa

PARLAR EN PúBLIC, GESTIó GRUPAL I APRENENTATGE ACCELERAT
  • Competències bàsiques de comunicació
  • Tècniques avançades de comunicació
  • Tècniques de gestió dinàmica de grups

dies i hores en que s'imparteix
Dies: - Gener 17 - 24 - 31 - Febrer 7 - 14 - 21 - 28 - Març 7 - 14 - 21 - 28 - Abril 4 Horari: de 18:30 a 21:30 h.

Coordinadors i professorat

Altra informació

DRETS DE MATRICULA

LÍMIT D'ALUMNES
8

EXPEDICIÓ DE TÍTOLS ACADÈMICS
S’aplicarà la taxa vigent en el moment de l’expedició del títol

LLOC ON S'IMPARTEIX
Lleida UDL Cappont

PREINCRIPCIÓ
15/07/2021 fins 16/01/2022

MATRICULA
15/07/2021 fins 16/01/2022

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

Sol·licitar informació

Enviando...