Aula Oberta
L'Anàlisi Sensorial, cerveses i maridatges. Vins Costers del Segre
L'Anàlisi Sensorial, cerveses i maridatges. Vins Costers del Segre
Presentació
Coneixement de les nostres virtuts sensorials vers al tast.La primera jornada serà dedicada al coneixement de cerveses d'autor i el maridatge que les pot acompanyar.
En la segona jornada tast de vins de la DO Costers del Segre.
IMPORTANT: El curs te un preu afegit per als productes que es tastaran d'uns 30,00€ per alumne (pot variar segons el nombre d'alumnes).
Programa
L'ANàLISI SENSORIAL, CERVESES I MARIDATGES. VINS COSTERS DEL SEGRE- L'Anàlisi Sensorial, cerveses i maridatges. Vins Costers del Segre
dies i hores en que s'imparteix
Els dies 14 i 21 de maig de 10:00h a 14:00h.
Coordinadors i professorat
Altra informació
REQUISITS D'ADMISSIÓ
No són necessaris coneixements previs.
Reconegut amb 1 crèdit de lliure elecció/transversal a les titulacions del Programa Sènior.
EXPEDICIÓ DE TÍTOLS ACADÈMICS
0
PREINCRIPCIÓ
15/12/2021 fins 10/05/2022
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA
Sol·licitar informació
Enviando...