Aula Oberta

L'Anàlisi Sensorial, cerveses i maridatges. Vins Costers del Segre

L'Anàlisi Sensorial, cerveses i maridatges. Vins Costers del Segre

Presentació

Coneixement de les nostres virtuts sensorials vers al tast.
La primera jornada serà dedicada al coneixement de cerveses d'autor i el maridatge que les pot acompanyar.
En la segona jornada tast de vins de la DO Costers del Segre.

IMPORTANT: El curs te un preu afegit per als productes que es tastaran d'uns 30,00€ per alumne (pot variar segons el nombre d'alumnes).

Programa

L'ANàLISI SENSORIAL, CERVESES I MARIDATGES. VINS COSTERS DEL SEGRE
  • L'Anàlisi Sensorial, cerveses i maridatges. Vins Costers del Segre

dies i hores en que s'imparteix
Els dies 14 i 21 de maig de 10:00h a 14:00h.

Coordinadors i professorat

Altra informació

REQUISITS D'ADMISSIÓ
No són necessaris coneixements previs. Reconegut amb 1 crèdit de lliure elecció/transversal a les titulacions del Programa Sènior.

EXPEDICIÓ DE TÍTOLS ACADÈMICS
0

PREINCRIPCIÓ
15/12/2021 fins 10/05/2022

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

Sol·licitar informació

Enviando...