Aula Oberta

Fotografia creativa, introspectiva i experimental amb l’autoretrat

Fotografia creativa, introspectiva i experimental amb l’autoretrat

Presentació

Aquest curs és una invitació a reflexionar sobre com som i a utilitzar la fotografia com a eina d'autoconeixement per mirar-nos, reconèixer-nos i reconstruir-nos al voltant d’exercicis creatius d’experimentació per potenciar la capacitat expressiva i comunicativa.
Al acabar aquest curs podràs construir una història visual sobre les experiències sensorials que et porten al despertar dels sentits. Descobrir els matisos de teva identitat a través del treball amb la imatge corporal, les emocions i els sentiments. Focalitzar la creació sobre la pròpia mirada i el sentir per desprendre't de la mirada de l'altra.
És un espai on predominarà la pràctica i l'experimentació per sobre la teoria. Treballarem amb diferents objectes, amb el cos, miralls, fotomuntatges, exercicis expressius i la intel·ligència emocional. Es projectaran treballs d'autors diversos per acompanyar les experiències.

Programa

FOTOGRAFIA CREATIVA, INTROSPECTIVA I EXPERIMENTAL AMB L’AUTORETRAT
  • Fotografia creativa, introspectiva i experimental amb l’autoretrat

dies i hores en que s'imparteix
Els dies 5, 12, 19 i 26 de maig de 17:00h a 19:00h.

Coordinadors i professorat

Altra informació

REQUISITS D'ADMISSIÓ
No són necessaris coneixements previs. Reconegut amb 1 crèdit de lliure elecció/transversal a les titulacions del Programa Sènior.

EXPEDICIÓ DE TÍTOLS ACADÈMICS
0

PREINCRIPCIÓ
15/12/2021 fins 02/05/2022

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

Sol·licitar informació

Enviando...