Aula Oberta

El papel de los frutos secos en la vida saludable

El papel de los frutos secos en la vida saludable

Presentació

L’interès de la nostra societat per l’alimentació saludable és creixent i el fet d’alimentar-se per la seva quotidianitat no sempre és degudament valorat. En aquest sentit, aprendre que ens aporten els aliments que mengem, seguint una correcta pauta alimentaria dins de la nostra dieta mediterrània i consumint de forma ponderada aliments frescos i transformats sempre tenint present els aspectes sanitaris i els gastronòmics, ens ajudarà a preservar la salut. El consum de fruits secs ha estat des de l’antiguetat una part important de la dieta mediterrània. Existeixen nombroses elaboracions tradicionals a la nostra cuina que tenen com a ingredients les ametlles, les avellanes, etc. i també hi ha noves elaboracions amb altres fruits secs com els anacards. Però que en sabem d’ells? Quines són les seves propietats nutricionals? Quins efectes beneficiosos tenen en la salut?. Com estan formant part de la dieta vegana? Saber-ne més sobre la seva producció, contingut en nutrients i utilització per part de l’organisme ens ajudarà a entendre millor la seva importància i com preparar-los culinariament.
Aquest curs consta d’una part teòrica, per conèixer nutricionalment els diferents fruits secs i altres aspectes relacionats amb l’alimentació humana, i una part pràctica en què veurem elaboracions culinàries que ens permetran utilitzar els fruits secs en propi benefici.

Programa

EL PAPER DELS FRUITS SECS EN LA VIDA SALUDABLE
  • El paper dels fruits secs en la vida saludable

dies i hores en que s'imparteix
Els dies 13 i 20 d'abril de 9:30h a 13:30h.

Coordinadors i professorat

Altra informació

REQUISITS D'ADMISSIÓ
No són necessaris coneixements previs. Reconegut amb 1 crèdit de lliure elecció/transversal a les titulacions del Programa Sènior.

EXPEDICIÓ DE TÍTOLS ACADÈMICS
S'aplicarà la taxa vigent en el moment de l'expedició del títol

PREINCRIPCIÓ
13/12/2023 fins 06/04/2024

MATRÍCULA
13/12/2023 fins 13/04/2024

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

Sol·licitar informació

Enviando...