Simon Barbero, Manel

Simon Barbero, Manel

Docent

cap

Presentació

Manel Simon i Barbero és Enginyer Agrònom per la Universitat de Lleida, PDG per ESADE Business School i Màster en Direcció d’Operacions per la UPC(Universitat Politècnica de Catalunya) seguint les tendències del Lean Management de l’escola del Dr. Cuatrecasas. Àmplia experiència en Producció, Qualitat, Logística, Màrqueting i Innovació i Desenvolupament de productes làctics i fruites, tant en l’àmbit del gran consum com per al canal Horeca (Puleva, Ram, Leyma, El Castillo, Kaiku, Benecol, DOP Pera de Lleida, Préssec Ribera d’Ebre). Actualment és Director General d’AFRUCAT, Associació Empresarial de la Fruita de Catalunya, entitat que resulta de la fusió entre Catalonia Qualitat i Asofruit. Aquesta entitat aglutina les empreses fructícoles catalanes, i treballa en àmbits de promoció de la fruita, generació d’indicadors de mercat i seguiment tècnic dels cultius, central de compres i de negociació de recursos per als seus associats. També és Secretari del Consell Regulador de la Denominació d’Origen “Pera de Lleida”. Y des del Setembre de 2010 és el Conseller Delegat de l’empresa TQF,SL (Top Quality Fruits SL), empresa que comercialitza en exclusiva la DOP Pera de Lleida sota la marca “EDENIA, el sabor del paradís”. Impulsor i creador de OKI, projecte de dinamització i màrqueting de préssecs plans de la vall de l’Ebre.