Postgrau

Postgrau en Gestió estratègica de l'empresa agroalimentària (PGEA). 8a edició

Postgrau en Gestió estratègica de l'empresa agroalimentària (PGEA). 8a edició

Presentació

Objectius:
• Oferir el coneixement de l’entorn sociopolític i econòmic que envolta el sector agrari: mercats mundials, PAC, ...
• Conèixer les característiques de la Indústria Agroalimentària.
• Facilitar les eines de caràcter pràctic per a la gestió empresarial de la cadena agroalimentària: gestió comptable i financera, tecnologia i I+D, sistemes d’operacions, ...
• A través de l’estudi del cas, conèixer in situ situacions empresarials reals.
• Donar pautes per la direcció estratègica, plantejant solucions a l’hora d’afrontar problemes i desafiaments dels negocis del sector: cooperació i aliances, gestió d’equips humans, ...
• Donar coneixements de direcció comercial i màrqueting.
• Perfeccionar habilitats directives: lideratge, motivació, gestió del temps, comunicació a l’empresa, ...
• Facilitar el networking entre els professors i els directius de les principals empreses del sector.


Destinataris:
- Directius, càrrecs intermedis i tècnics del sector agroalimentari: indústries, cooperatives, explotacions agràries, empreses de serveis per al sector agroalimentari, distribució comercial, entre altres.
- Titulats universitaris i joves professionals que vulguin desenvolupar una carrera professional d’èxit i buscar noves oportunitats empresarials.

Programa

L'ENTORN DE L'EMPRESA AGROALIMENTàRIA
  • Introducció a la gestió estratègica de l'empresa agroalimentària
  • L'entorn macroeconòmic nacional i internacional
  • El sector agrari: importància econòmica i marc institucional
  • Els mercats mundials de productes agraris i la Política Agrícola Comuna
  • Els reptes de la indústria agroalimentària

dies i hores en que s'imparteix
Dies: 14, 15, 21, 28 i 29 d'octubre de 2022 Horari: Divendres, de 16h. a 20h. Dissabte, de 9h. a 13h.

GESTIó EMPRESARIAL. QUALITAT I INNOVACIó
  • Tenologies de processat en la indústria alimentària
  • Sistemes d'operacions. Industria 4.0
  • Recerca i desenvolupament en el sector agroalimentari
  • Gestió de la innovació

dies i hores en que s'imparteix
Dies: 4, 11, 12 i 18 de novembre de 2022 Horari: Divendres, de 16h. a 20h., excepte les visites a empreses que seran de 15'30h. a 20'30h. Dissabtes, de 9h. a 13h.

PLANIFICACIó ESTRATèGICA I COOPERACIó EMPRESARIAL
  • Com guanyar dimensió
  • Cooperació i aliances
  • Planificació estratègica
  • La Responsabilitat Social Corporativa i el cumpliment dels ods

dies i hores en que s'imparteix
Dies: 16 de desembre de 2022, 13, 27 i 28 de gener, 3, 10 i 17 de febrer de 2023 Horari: Divendres, de 16h. a 20h. Excepte les visites que seran de 15'30h. a 20'30h. A més, la visita al Grup Alimentari Guissona que serà de 12h. a 18h. Dissabtes, de 9h. a 13h.

DIRECCIó COMERCIAL I MàRQUETING
  • El màrqueting
  • Les vendes i la distribució
  • Comerç exterior
  • Comerç exterior agroalimentari

dies i hores en que s'imparteix
Dies: 18, 24 de febrer, 3, 10, 17 i 24 de març de 2023 Horari: Divendres, de 16h. a 20h., excepte les visites que seran de 15'30h. a 20'30h. Dissabtes, de 9h. a 13h.

HABILITATS DIRECTIVES I GESTIó D'EQUIPS
  • La comunicació a l'empresa (interna i externa)
  • Lideratge i motivació
  • L'òptima gestió del temps
  • Iniciativa emprenedora
  • Organització i gestió dels equips humans

dies i hores en que s'imparteix
Dies: 14, 15, 21, 22 i 28 de d'abril de 2023 Horari: Divendres, de 16h. a 20h. Dissabte, de 9h a 13h.

GESTIó COMPTABLE I FINANCERA
  • Gestió comptable i financera
  • Finançament empresarial
  • Pla econòmic financer. Cas pràctic

dies i hores en que s'imparteix
25, 26 de novembre de 2022 i 2, 3 de desembre de 2022 Horari: Divendres, de 16h. a 20h. Dissabtes, de 9h. a 13h.

TREBALL FINAL
  • Treball final
VISITA MERCABARNA
  • Visita Alimentaria

dies i hores en que s'imparteix
12 de maig de 2023

PRESENTACIó DE TREBALLS. CONCLUSIONS I ESTUDI DEL CASOS
  • Presentació dels Treballs i Conclusions
  • Preparació Treballs amb Tutoria

dies i hores en que s'imparteix
29 d'abril, 5 i 6 de maig de 20203 Horari: Dissabte, 29 d'abril de 2023, de 9h. a 14h. Divendres, 5 de maig de 2023, de 15.30h. a 20:30h. Dissabte, 6 de maig de 2023, de 9h. a 14h.

QUALITAT ALIMéNTARIA
  • Gestió de la qualitat alimentària. Productes i processos

dies i hores en que s'imparteix
31 de març de 2023 Divendres: de 16h a 20h

Admissió i matrícula

Criteris d’admissió (en el cas que la demanda superi el nombre màxim de places): Es valorarà la titulació universitària i l’experiència professional.

Altra informació

DRETS DE MATRICULA
Preu Abonat a Forum Empresa................ 2600€ Preu No Abonat a Forum Empresa............. 3000€ Preu Col·lectius amb Conveni ................. 2800€

REQUISITS D'ADMISSIÓ
Requisits d’admissió: Titulacions: Titulació universitària, preferiblement amb titulació en Enginyeria Agrònoma, en Administració i Direcció d’empreses, en Economia o Ciències empresarials.

LÍMIT D'ALUMNES
25

EXPEDICIÓ DE TÍTOLS ACADÈMICS
S’aplicarà la taxa vigent en el moment de l’expedició del títol

LLOC ON S'IMPARTEIX
Lleida Forum Empresa. Av. Blondel, 21, 4t. 25002 Lleida

PREINCRIPCIÓ
22/07/2022 fins 13/10/2022

MATRICULA
22/07/2022 fins 13/10/2022

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

Sol·licitar informació

Enviando...