The centre

El Centre de Formació Contínua (CFC) de la Universitat de Lleida forma, des del 2014, un nou ens que té la responsabilitat de la programació i la gestió de la formació contínua (Lifelong Learning)

Presentación

El Centre de Formació Contínua (CFC) de la Universitat de Lleida té, des del 2014, la responsabilitat de la programació i la gestió de la formació contínua (Lifelong Learning) que es desenvolupa a la Universitat de Lleida (UdL). Es el centre facultatiu dels títols propis de la UdL.

El CFC té com a missió bàsica constituir-se en l’instrument de gestió i administració eficient, eficaç i àgil, que impulsi iniciatives, encamini les que provinguin tant de dins com de fora de la UdL i vetlli perquè totes elles tinguin els màxims estàndards de qualitat i prestigi, en matèria d’estudis propis i formació contínua a la UdL.

El CFC ofereix una àmplia programació especialitzada i adaptada a les noves necessitats empresarials i socials. Tenim com a objectius:

  • Respondre a l’impacte general de la globalització i els avenços en la tecnologia de la informació, xarxes socials i informàtica i la tecnologia aplicada a la producció.
  • Aportar coneixement i expertesa en els diferents àmbits del saber i de la cultura, per tal de disposar d’una ciutadania ben formada, activa, participativa i crítica.
  • Desenvolupar una formació permanent destinada a empresaris, professionals i treballadors de diferents sectors productius per oferir-los nous coneixements, capacitats i habilitats que els ajudin a millorar les seves activitats econòmiques i laborals en uns casos, o a garantir una millor inserció sociolaboral, en uns altres.

Per desenvolupar la formació comptem amb professorat de la UdL i amb professionals externs en actiu, amb l’objectiu de consolidar la vinculació entre la Universitat i l’entorn socioeconòmic.

Alhora, el CFC organitza també activitats de formació contínua conjuntament amb altres universitats, centres de formació o institucions i empreses, tant nacionals com internacionals, mitjançant convenis de col·laboració.

Compromiso con la calidad

Amb l'objectiu de millorar els seus processos i serveis, el CFC disposa d’una política de qualitat en matèria d'ensenyaments propis dissenyada per garantir els mecanismes de suport, assessorament i avaluació de la qualitat acadèmica dels ensenyaments oferts i la seva eficiència organitzativa.

Qui som?

Carles E. Florensa Tomàs
Carles E. Florensa Tomàs

Director

direccio.cfc@udl.cat
Jose Alonso Martínez
Jose Alonso Martínez

Subdirector-cap de Formació Contínua

capfc@udl.cat
Anna Soldevila Benet
Anna Soldevila Benet

Cap Programes Específics

capsenior@udl.cat

 

Unitat de formació no reglada. Gestió Econòmicoadministrativa

 

Gestora

 

Eva Baldomà Martí
eva.baldoma@udl.cat

973 70 33 69

Unitat de Gestió Acadèmica

 

Beatriz Roige Ollé

Cap del Negociat Gestió Acadèmica

beatriz.roige@udl.cat

973 70 32 19


Anna Farré Pagès

Administrativa

anna.farre@udl.cat

973 70 33 82


Teresa García Castell

Auxiliar Administrativa

teresa.garcia@udl.cat

973 70 33 83

Unitat de Gestió Econòmica

 

Maite Sarrate Teixidó

Cap del Negociat Gestió Econòmica

maite.sarrate@udl.cat

973 70 33 58


Maribel Domingo Collado

Administrativa

maribel.domingo@udl.cat

973 70 66 31

 

On estem?

Carrer de Jaume II, 71,
25001 Lleida

Tel. 973 703382 / 973 703383. Fax 973 703377.
A/e: formaciocontinua@udl.cat

Com arribar-hi:

Horari d'atenció al públic:

AMB CITA PRÈVIA (només per a la recollida de títols i certificats)

  • Matins : de dilluns a divendres de 9:30 a 14:00 h
  • Tardes : dimarts de 15:30 a 17:30 h

DEMANAR CITA PRÈVIA

De l'1 de juny al 15 de setembre: de 9:30 h a 14:00 h, excepte període de tancament UdL

Per a més informació o qualsevol altra gestió, comuniqueu-vos amb nosaltres mitjançant el correu electrònic o el telèfon.